Rejestracja on-line





Dotyczy: postępowanie przetargowe nr 23/2011

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY.

Na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r.- Prawo zamówień publicznych, niniejszym informuję, że w prowadzonym przez Szpital Powiatowy z siedzibą w Pyrzycach w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawę artykułów żywnościowych dla kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach wybrano jako ofertę najkorzystniejszą ofertę nr 1 złożoną przez Wykonawcę – Warzywa-Owoce Adam Chomicz il. Inspektowa 24, 71-220 Szczecin.
Oferta w.w Wykonawcy w pakiecie nr 2- owoce jest ofertą która spełnia wszystkie warunki zawarte w SIWZ- uzyskała ilość punktów 100 pkt. Kwota brutto wybranej oferty 5.268,60 zł (słownie: pięć tysięcy dwieście sześćdziesiąt osiem złotych 60/100).

Oferta nr 3 złozona przez Wykonawcę- LECH Sp. z o.o. ul. Rybacka 11b, 78-100 Kołobrzeg.
Kwota brutto wybranej oferty w pakiecie nr 3- mleko i produkty mleczne – 64.850,82 zł (słownie: sześćdziesiat cztery tysiące osiemset pięćdziesiat złotych 82/100). Ilość uzyskanych punktów- 100 pkt.
Kwota brutto wybranej oferty w pakiecie nr 4- inne tłuszcze – 7.144,20 zł (słownie: siedem tysięcy sto czterdzieści cztery złote 20/100). Ilość uzyskanych punktów – 100 pkt.

Jednocześnie zamawiający informuje, że wpłynęły oferty następujących firm:

1. Warzywa-Owoce Adam Chomicz ul. Inspektowa 24, 71-220 Szczecin- kwota brutto złożonej oferty w pakiecie nr 1 – warzywa – 65.349,90 zł (słownie: sześćdziesiąt pięć tysięcy trzysta czterdzieści dziewięć złotych 90/100), postępowania przetargowe w pakiecie nr 1 zostało unieważnione na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 – oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiajacy zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
2. F.H.U. „Chem-Aj S.C. J. Świerczek, A Trukawka ul. Starkieiwcza 1A, 70-112 Szczecin – kwota brutto złożonej oferty w pakiecie nr 4- Inne tłuszcze – 7.541,10 zł (słownie: siedem tysięcy pięćset czterdzieści jeden złotych 10/100). Ilość uzyskanych punktów – 94-73 pkt.