OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM Nr 3/2016
Zamawiający: Szpital Powiatowy w Pyrzycach, ul. Jana Pawła II 2.
Ogłasza przetarg nieograniczony nr 3/2016 na dostawę:
„Artykułów żywnościowych do kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach”
Formularz zawierający SIWZ i wszystkie załączniki będzie udostępniony na stronie internetowej szpitala- www.szpital.pyrzyce.net.pl
Pracownikami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami są:
1. Skowrońska Beata
2. Kaczmarek Tadeusz.
Kryterium oceny ofert:
CENA – 95 %
TERMIN PŁATNOŚCI – 5%
Miejsce składania ofert- Szpital Powiatowy w Pyrzycach, sekretariat.
Termin składania ofert – 17.03.2016 r. godzina 10.30.
Termin otwarcia ofert – 17.03.2016 r. godzina 11°°.
Termin związania ofertą – 15.04.2016 r.
Wpłata wadium – 17.03.2016 r.
W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 prawo zamówień publicznych oraz spełniający wymagania określone w SIWZ. Zamawiający będzie dokonywał oceny spełnienia warunków na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Pakiet nr 5-mleko i produkty mleczne
Pakiet nr 7-wdliny drób, mięso wieprzowe, mięso wołowe
pakiet nr 10-zupy w proszku, sosy w proszku, przyprawy, przetwory kon.
Pakiet nr 11 – przetwory zbozowe, towary sypkie
SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO art. żywnościowe.
załącznik – nr 7 – wykaz dostaw
Załącznik nr 1 Formularz ofertowy-kuchnia
Załącznik nr 5 Oświadczenie-kuchnia
załącznik nr 6 – oswiadczenie należy nie należy do gr. kapitałowej