Dotyczy: postępowanie przetargowe nr 8/2018 na dostawę artykułów żywnościowych.
SPROSTOWANIE
Szpital Powiatowy w Pyrzycach informuje o sprostowaniu następujących pozycji w danych pakietach:
PAKIET NR 4-Wędliny pozycja nr 16- Kaszanka, powinno być KASZANKA GRILOWA.
PAKIET NR 4 – Mięso wieprzowe pozycja nr 1 – Schab z kością , powinno być SCHAB Z KOŚCIĄ 1kg lub 2 kg.
PAKIET NR 4 – Mięso wieprzowe pozycja nr 3 – Łopatka wieprzowa z/k bez skóry, powinno być ŁOPATKA WIEPRZOWA Z/K BEZ SKÓRY 1 kg lub 2 kg.
PAKIET NR 4 – Mięso wieprzowe, pozycja nr 5 – Boczek świeży b/żeber i bez skóry paski, powinno być BOCZEK ŚWIEŻY BEZ ŻEBER I BEZ SKÓRY PASKI 1 KG LUB 2 KG.
PAKIET NR 4 – Mięso wołowe, pozycja nr 1 – Gulaszowe wołowe, powinno być GULASZOWE WOŁOWE 1 KG LUB 2 KG.