Dotyczy: przetarg nieograniczony nr 20/2020 na dostawę artykułów żywnościowych do kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach.
Pyrzyce, dnia 23.11.2020 r.
Dotyczy: przetarg nieograniczony nr 20/2020 na dostawę artykułów żywnościowych do kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach.
Szpital Powiatowy w Pyrzycach zgodnie z art. 86 ust. 5 ustawy – Pzp informuje:
-
Oferty złożyły następujące firmy:
-
Oferta nr 1 –Zakład Przetwórstwa mięsnego Krzysztof Sobieraj ul. Ogrodowa 15e, 66-435 Krzeszyce.
-
PAKIET NR 1
Kwota netto złożonej oferty – 140.772,00 zł
Kwota brutto złożonej oferty – 147.810,60 zł
TERMIN ZAŁATWIENIA REKLAMACJI – brak.
-
Oferta nr 2
PAKIET NR 2 – MADAR Dariusz Watral ul. Floriana Krygiera 1, 71-001 Szczecin.
PAKIET NR 1
Kwota netto złożonej oferty – 133.279,44 zł
Kwota brutto złożonej oferty – 139.943,41 zł
TERMIN ZAŁATWIENIA REKLAMACJI -w tym samym dniu roboczym.
Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia szacunkową kwotę brutto w wysokości około 156.289,08 zł (słownie: sto pięćdziesiąt sześć tysięcy dwieście osiemdziesiąt dziewięć złotych 08/100 ).