Dotyczy: postępowanie przetargowe nr 20/2020 na dostawę artykułów żywnościowych dla kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach.

Pyrzyce, dnia 03.12.2020 r.

Dotyczy: postępowanie przetargowe nr 20/2020 na dostawę artykułów żywnościowych dla kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach.

ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY

Działając na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.- Prawo zamówień publicznych Szpital Powiatowy z siedzibą w Pyrzycach informuje, że po dokonaniu badania i oceny ofert złożonych w przedmiotowym postępowaniu:

  1. Wybrano jako najkorzystniejszą:

        • ofertę nr 2 złożoną przez firmę – MADAR Dariusz Watral ul. Floriana Krygiera 1, 71-001 Szczecin.

Cena wybranej oferty w pakiecie nr 1 wynosi: 139.943,41 zł brutto.

Ilość uzyskanych punktów za cenę – 60 pkt.

Ilość uzyskanych punktów za termin załatwienia reklamacji– 40 pkt

Razem – 100 pkt

Jednocześnie informujemy, że wpłynęły oferty niepodlegające odrzuceniu następujących Wykonawców:

  1. Oferta nr 2 złożona przez firmę – Zakład Przetwórstwa Mięsnego Krzysztof Sobieraj ul.Ogrodowa 15e, 66-435 Krzeszyce.

Cena złożonej oferty w pakiecie nr 1 wynosi: 147.810,60 zł brutto

Ilość uzyskanych punktów za cenę – 56,81 pkt

Ilość uzyskanych punktów za termin załatwienia reklamacji – 0 pkt

Razem – 56,81 pkt.