Dotyczy: postępowanie przetargowe nr 20/2020 na dostawę artykułów żywnościowych dla kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach.
Pyrzyce, dnia 03.12.2020 r.
Dotyczy: postępowanie przetargowe nr 20/2020 na dostawę artykułów żywnościowych dla kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach.
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
Działając na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.- Prawo zamówień publicznych Szpital Powiatowy z siedzibą w Pyrzycach informuje, że po dokonaniu badania i oceny ofert złożonych w przedmiotowym postępowaniu:
-
Wybrano jako najkorzystniejszą:
-
-
-
-
ofertę nr 2 złożoną przez firmę – MADAR Dariusz Watral ul. Floriana Krygiera 1, 71-001 Szczecin.
-
-
-
Cena wybranej oferty w pakiecie nr 1 wynosi: 139.943,41 zł brutto.
Ilość uzyskanych punktów za cenę – 60 pkt.
Ilość uzyskanych punktów za termin załatwienia reklamacji– 40 pkt
Razem – 100 pkt
Jednocześnie informujemy, że wpłynęły oferty niepodlegające odrzuceniu następujących Wykonawców:
-
Oferta nr 2 złożona przez firmę – Zakład Przetwórstwa Mięsnego Krzysztof Sobieraj ul.Ogrodowa 15e, 66-435 Krzeszyce.
Cena złożonej oferty w pakiecie nr 1 wynosi: 147.810,60 zł brutto
Ilość uzyskanych punktów za cenę – 56,81 pkt
Ilość uzyskanych punktów za termin załatwienia reklamacji – 0 pkt
Razem – 56,81 pkt.