Dotyczy: postępowania przetargowego nr 18/2010
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY. Na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r.- Prawo zamówień publicznych, niniejszym informuję, że w prowadzonym przez Szpital Powiatowy z siedzibą w Pyrzycach w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawę artykułów żywnościowych dla kuchni Szpitala Powiatowego w Pyrzycach wybrano jako ofertę najkorzystniejszą ofertę nr 1 złożoną przez Wykonawcę – Piekarnia „Irena Adamska”, J. Adamski, M. Adamski S.C. Swochowo 37, 74-202 Bielice.
Oferta w.w Wykonawcy jest jedyną ofertą w pakiecie nr 3 złożoną w dniu 02.11.2010 r., jest to oferta korzystna cenowo, spełnia wszystkie warunki zawarte w SIWZ- uzyskała ilość punktów 100 pkt. Kwota brutto wybranej oferty 27.729,26 zł (słownie: dwadzieścia siedem tysięcy siedemset dwadzieścia dziewięć złotych 26/100).
OFERTA NR 2 – F.H.U. „Chem-AJ” S.C. J. Świerczek, A. Trukawka, ul. Starkiewicza 1A, 70-112 Szczecin.
Kwota brutto wybranej oferty w pakiecie nr 1 – 29.069,73 zł ( słownie: dwadzieścia dziewięć tysięcy sześćdziesiąt dziewięć złotych 73/100). Ilość uzyskanych punktów w pakiecie nr 1- 100 pkt.
Kwota brutto wybranej oferty w pakiecie nr 2- 37.458,87 zł (słownie: trzydzieści siedem tysięcy czterysta pięćdziesiąt osiem złotych 87/100). Ilość uzyskanych punktów w pakiecie nr 2- 100 pkt.
Kwota brutto wybranej oferty w pakiecie nr 4 – 5.327,16 zł (słownie:pięć tysięcy trzysta dwadzieścia siedem złotych 16/100). Ilość uzyskanych punktów w pakiecie nr 4 – 100 pkt.
Jednocześnie Zamawiający informuje, że została złożona oferta na pakiet nr 1 przez Wykoanwcę- „LECH” Sp. z o.o. ul. Rybacka 1/b, 78-100 Kołobrzeg. Kwota brutto złożonej oferty w pakiecie nr 1 – 34.661,85 zł (słownie: trzydzieści cztery tysiące sześćset sześćdziesiąt jeden złotych 85/100). Ilość uzyskanych punktów- 83,87 pkt.